Lente-editie voor mooie momenten

ERMELO - Hoe kun je de lente beter vieren dan met muziek. Kom daarom zondagmiddag 14 april naar de lente folksessie in Het Wapen van Ermelo.

En als het een beetje meezit, kan er wellicht op het terras muziek gemaakt worden, net als vorig jaar. Schuif aan en geniet mee van de mooie ingrediënten. Nog even de mooie ingrediënten van zo’n sessie op een rijtje: een folksessie is een informeel samenspel van muzikanten, zangers en zangeressen. Iedereen die een instrument bespeelt of zingt kan meedoen. Deelnemers zitten in een kring om rond de ‘stamtafel en zetten om beurten een lied in. Eenvoudig of moeilijker, alleen of samen, alles is in principe mogelijk. Ook is het leuk om naar elkaar te luisteren. Folk wordt bij deze sessies muzikaal vertaald in de breedste zin van het woord. Dus zowel folkmuziek uit Ierland als uit bijvoorbeeld Amerika, Afghanistan, Syrië of Frankrijk kan aan bod komen. Plezier in muziek staat voorop!

Alles mag

Elke keer wordt het drukker rond de muzikantentafel en in de kring van liefhebbers van deze muziek erom heen. Dus kom op tijd om een mooi plekje dichtbij de muzikanten te veroveren. Alles mag, niks moet tijdens deze mooie folkmiddagen. Het belooft prachtig weer te worden, dus grote kans dat we op het terras gaan zitten. De sessie begint om 14.00 en duurt tot ca 17.00 uur, de entree is gratis. Voor meer informatie neem contact op met Jos Jongeling, organisatie, PR (06-17496032, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Sanjay Kowlesar, accommodatie, catering (06-53515574, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).