Vengaboys en Wolter Kroes ingrediënten voor koninklijk feest

ERMELO – De kaarten zijn al uitverkocht en de organisatoren hebben er enorm veel zin in: Koningsnacht met een groot feest op ‘t Weitje. ,,We hebben inmiddels traditiegetrouw de Ouwe Lullen Disco,” vertelt Robert Jonker, uitbater van De Dorpskamer en Van Sprang.

Samen met Jan Dooijewaard, Marco van Dijk en Marnix Grift organiseert hij Feesten in Ermelo. ,,Het is inmiddels de derde keer dat we het in deze vorm organiseren en met succes.” Door als horeca samen op te trekken, kunnen ze iets neerzetten. ,,We merken dat mensen er gewoon bij willen zijn.”Het Koningsnachtfeest begint al vroeg, om 19.00 uur. Uiteraard worden er ook dit jaar grote namen ingevlogen. De organisatie heeft dé hitsensatie van de jaren ‘90 gestrikt: The Vengaboys. Hits als ‘We’re Going to Ibiza’ en ‘Parada de Tettas’ zullen vast zomerse herinneringen oproepen.

KoningsKidsDisco

Ook op Koningsdag is het feest op ‘t Weitje. Vanaf 11.00 uur is er een SpeelParadijs met springkussens en een heuse KoningsKidsDisco. ,,De VDB groep zorgt weer voor pannenkoeken en ook mascotte Bally is van de partij.” Vanaf 13.00 uur zorgen diverse zangers en DJ’s weer voor een Oranjefeest. Zanger Wolter Kroes zal wederom ervoor zorgen dat het dak figuurlijk van de muziektent af gaat. Henk Dissel en de Ermelose coverband ‘Nu we d’r toch zijn’ zijn ook van de partij. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een koninklijk feest voor jong en oud. ,,Dat is wat we graag willen, een gezellige sfeer voor iedereen,” aldus Jonker, ,,Kortom dit is hét muziekfeest voor jong en oud.” Restaurant Van Sprang is deze dagen gesloten, De Dorpskamer is wel geopend. www.feestinermelo.nl