Jeugdspelers proberen golflocaties Ullerberg uit

ERMELO - Zondag openden twee bijzondere golflocaties op Landgoed Ullerberg het nieuwe golfseizoen. Tijdens deze zonnige dag kwamen zeventig golfers om zowel de heuvelachtige baan van The Links Valley als de unieke heidegolfbaan te ervaren.

Onder hen waren twee jeugdspelers: Björn Driessen (12) en Scott Woltering (12). Beiden maken deel uit van de Nederlandse jeugdselectie. De tieners tonen aan dat de golfsport een sport voor jong en oud is.

Hoogteverschillen

The Links Valley heeft waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes. De deelnemers genoten van het gloednieuwe terrein. De golfsport is voor de meesten een vrijetijdsbesteding die zich buiten afspeelt. En dan is de schitterende omgeving van toegevoegde waarde. Zondag kon men tegelijkertijd de golfbaan van landgoed Ullerberg uitproberen. Het is de enige heidegolfbaan van Europa. De baan is een 9-holes natuurbaan, wat betekent dat men op 'geschoren' heide speelt met greens die natuurlijk opgaan in het heidelandschap en de bossen. www.ullerberg.nl en www. thelinksvalley.nl.