Veel activiteiten in museum Het Pakhuis

ERMELO – Theatergroep Spiegel heeft speciaal voor museum Het Pakhuis een familievoorstelling gemaakt met als thema de wolf.

Op vrijdag 26 april en vrijdag 3 mei zijn er om 13.30 en 15.00 uur theatervoorstellingen. Wolf wil verhuizen naar Ermelo, maar Hert, Zwijn en Schaap maken zich een beetje zorgen. Iedereen kent immers de reputatie van de wolf. Hoe loopt dit af? Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Roodkapje

De wolf is bijna iedere dag in het nieuws. Het roofdier dat sinds kort terug is op de Veluwe intrigeert. In de tentoonstelling WOLF in museum Het Pakhuis maken bezoekers kennis met de nieuwe bewoner. ,,Je ontdekt hoe een wolf eruit ziet, wat hij eet en hoe hij leeft,”vertelt museummedewerker Christa Logtenberg. ,,Verkleed je als Roodkapje, de wolf of de jager en zie een wolf van heel dichtbij.”

Schrijfworkshop

In het leukste doe- en beleefmuseum van de Veluwe is altijd wat de doen. Vooral in de schoolvakanties: Er zijn programma's voor de allerkleinsten zoals Sprookjeswolf, creatieve workshops voor alle leeftijden en activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Op dinsdag 23 april geeft schrijfster en sprookjesliefhebber Lyda Westerink vanaf 14.00 uur een
workshop Schrijven met Wolven. Gebruik de wolf als inspiratiebron en sta versteld van je eigen schrijftalent. Deze workshop is voor iedereen tussen de 9 en 99 jaar. Meer activiteiten en openingstijden: www.hetpakhuisermelo.nl