Doe mee aan de ponyversierwedstrijd

ERMELO - Woensdag 1 mei wordt voor de elfde keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Ruim 350 kinderen hebben zich aangemeld voor deze fantastische dag vol ponyplezier in de meivakantie. Iedereen is van harte welkom op deze dag vol met ponyplezier óók als je niet meedoet en geen eigen pony hebt. 

Voor kinderen die van pony’s houden is dit het leukste dagje uit in de meivakantie. Ruim 350 kinderen doen deze dag mee met hun pony aan spring- en dressuurwedstrijdjes, lessen in TREC, Working Equitation, Cross, Schriktraining, Voltige, Dressuur, Springen, Mennen, Western en een gaaf ponyspel. Kijk voor de startlijsten en het programma op www.knhs.nl/bixiedag. Alle wedstrijden en lessen zijn vrij toegankelijk om te komen kijken. Heb je geen eigen pony, dan kan je op deze dag deelnemen aan een heleboel leuke gratis activiteiten zoals een stokpaardjes parcours, knuffelen op de dierenboerderij, knutselen, schminken en een springkussen. Om 11.00 uur en 14.00 uur is er een meet and greet met kinderboekenschrijfster Evelien van Dort. Ook kan je dit jaar natuurlijk weer een paardentaart maken. Er zijn pony’s genoeg om de taarten lekker op te smikkelen. 

Ponyversierwedstrijd

Natuurlijk ontbreekt dit jaar de ponyversierwedstrijd ook niet. Deze wedstrijd mag je zeker niet missen. De wedstrijd wordt in vijf groepen gehouden op de volgende tijden: 12.40 uur, 13.00 uur, 15.40 uur, 16.10 uur en 16.40 uur. Check wel even wat de regels zijn op www.knhs.nl/bixiedag. Toegang KNHS en parkeren is gratis.