Wipneuw en Pim maken feest op ‘t Weitje

ERMELO – Op vrijdag 5 juli is er een Zomerfeest op ‘t Weitje. DJ’s Wipneus en Pim verzorgen er een discoparty. ,,Disco is hip,” vertelt Robert Jonker, uitbater van De DorpsKamer in Ermelo.

Het vrolijke en knotsgekke dj-duo draait op ‘t Weitje in hoog tempo de leukste disco-hits van de afgelopen decennia. ,,Vorig jaar organiseerden we twee avonden een programma met onder anderen De Dijk. Dit jaar gooien we het weer over een andere boeg.” Samen met Marco van Dijk, Marnix Grift en Jan Dooijewaard vormt Jonker evenementen onder de vlag Feest in Ermelo. Ditmaal richt de organisatie zich op jong en oud. ,,Wel hanteren we de minimum leeftijd vanaf 18 jaar,” aldus Jonker. Kaarten zijn te koop via de website Feest in Ermelo. ,,Vanaf 19.00 uur is men van harte welkom voor een niet-te-vergeten-Zomerfeest.” De uitbaters hopen dat mensen ook op zoek gaan naar passende kleding. ,,Dat maakt het feest nog leuker,” aldus Jonker.

Interactief

De organisatie is blij dat het dj-duo naar Ermelo komt. ,,Het is meer dan alleen een dj-show. Het duo maakt er iets interactiefs van met het publiek.“ DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia. Hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte. ,,De kaartverkoop is flink op gang! Het belooft echt een mooi feestje te worden. Een avond die je echt niet wil missen,” vertelt Robert Jonker. Om kaarten te bestellen klik hier.