Geen springkussens vanwege waarschuwingen windstoten

ERMELO - Vanwege de waarschuwing voor harde wind met windstoten heeft de organisatie van het Kinderfestival besloten vandaag geen springkussens en stormbaan op te stellen.

De programmering op ’t Weitje komt hiermee te vervallen. ,,We willen geen onveilige situaties," vertelt VVV manager Ronnie Regeling. ,,Hoe leuk springkussens ook zijn, we kiezen voor veiligheid." Daarnaast zal er ook geen klimtoren op het Enkplein worden neergezet. In plaats daarvan komen er in het centrum en rond de Rabobank een aantal oud Hollandse spellen, zoals Mega Jenga en een grote sjoelbak.

Programma 

De rest van de programmering met onder andere schatgraven, kindermodeshow, kinderboerderij, pony rijden, draaimolen, Romeinse spellen, knutselen, schminken, goochelaar en rebus oplossen gaat uiteraard ook gewoon door, dus het blijft zeker de moeite waard om te komen.
Het festival begint om 11.00 en duurt tot 16.00 uur. ,,We hopen dat kinderen, ondanks deze wijziging, een mooie dag hebben en dat we veel lachende gezichten zien in Ermelo," aldus Regeling.