Paardenfilm Whitestar wordt opgenomen in Ermelo

ERMELO – Britt Dekker is op zoek naar tweehonderd figuranten die willen meespelen in de paardenfilm Whitestar. De opnames worden gemaakt op het KNHS terrein in Ermelo.

Paardenliefhebster Britt Dekker komt in oktober met een eigen bioscoopfilm Whitestar. Hiervoor zijn ook een aantal figuranten nodig. Wie wil schitteren op het witte doek? Heb je veel geduld en altijd al eens achter de schermen willen kijken van de opnames bij een grote bioscoopfilm?

Mail

De opnames worden gemaakt van maandag 19 tot en met donderdag 22 augustus. Wie mee wil doen kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voeg hierbij een foto van jezelf, je naam, leeftijd en telefoonnummer en welke dagen je eventueel zou kunnen. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een ouder/verzorger. Whitestar is een feelgood familiefilm over de bijzondere relatie tussen Britt en het afgedankte springpaard Whitestar. Naast haar filmrol is Dekker ook betrokken bij de productie van de film. Whitestar is vanaf 9 oktober te zien in de bioscoop.