Leonardo da Vinci etaleert met koffers

ERMELO - Vanaf vrijdag 27 september is er weer kunst in de etalages van Ermelo. Sinds 2000 is Leonardo da Vinci etaleert een jaarlijks terugkerende kunstroute door het centrum. Kunstenaars die werken bij Ateliers en Galerie Leonardo da Vinci zijn weer hard aan het werk om een prachtige expositie te maken die de hele maand oktober te zien zal zijn.

Dit jaar is het thema ‘de Reis’. De kunstenaars die werken bij Leonardo da Vinci hebben allemaal op hun eigen manier dit thema uitgewerkt. Zo verbeelden ze ‘een eigen gemaakte reis , een fantasie reis’ die afspeelt in het verleden of de toekomst, en wordt er nagedacht over de vraag: wat neem je mee op reis? Een koffer?

Ga mee op reis

Ga mee op reis langs de etalages en laat je verwonderen door de kunstwerken. Luister naar persoonlijke reisverhalen en laat je verassen door de mysterieuze koffertjes die op de route staan, wat zou er in zitten? De opening zal plaatsvinden op vrijdag 27 september om 15.00 uur bij Ateliers en Galerie Leonardo da Vinci aan de Kerklaan 8 te Ermelo.

Koffer

Voor het lopen van de kunstroute heeft men een koffertje nodig. Deze zijn te verkrijgen bij de galerie, de VVV en station Ermelo. Dit koffertje bevat alle informatie over de kunstroute, bovendien zit er een ticket in die ingeruild kan worden voor een presentje, gemaakt bij Leonardo da Vinci.