Polderman draagt een steentje bij

ERMELO – Vrijdag 13 december treedt cabaretière Katinka Polderman op in theater De Dialoog. Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de Lage Landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret.

Maar ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. De Zeeuwse trekt ook nu onverdroten ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met haar kenmerkende nuchterheid. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim, maar hoort bij de elite van het Nederlands cabaret. De pers over Katinka Polderman: ‘De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen’ (NRC), 'Het is razendknap hoe de cabaretière in haar nieuwe theaterprogramma, ogenschijnlijk en met een prettig relativerende onverschilligheid, de wereld om zich heen fileert en met name de hypocrisie van de mens ten opzichte van dieren en de natuur aan de kaak stelt.' (De Telegraaf) en ‘Weinigen zijn er die, zoals zij, de verontwaardiging over onze dubieuze, halfslachtige manoeuvres zó schitterend laconiek uitspelen. Dat heeft iets magisch.’ (Dagblad van het Noorden). De voorstelling begint om 20.15 uur, de toegangsprijs € 17,00 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl