Sinterklaas viert Groots(t)e Lichtjes Dansfeest

ERMELO - Nog een week en dan is het vijf december. De tijd vliegt voor Sinerklaas en zijn Pieten. Daarom is het tijd voor een feestje, een Groot Lichtjes Dansfeest wel te verstaan. En dit jaar wordt dat heel speciaal nu de TravelDudes ook beloofd hebben om met een 'magische' act langs te komen.

De Sint vond het vorig jaar, toen het Lichtjes Dansfeest voor het eerst werd georganiseerd, zo gezellig dat hij speciaal heeft gevraagd of het dit jaar weer mocht. De Pieten hebben al hun moves ook extra vaak geoefend en ook de dans die Sparta gemaakt heeft kunnen ze al heel erg goed. Er is er echter één die het maar niet onder de knie krijgt.

TravelDudes

Na goed overleg met de Sint heeft tante Jo besloten extra hulp in te roepen. ,,Ik hoorde dat de TravelDudes van alles kunnen met magie," zegt ze. ,,Misschien kunnen ze met een vleugje magie zorgen dat ons kleinen pietje toch gewoon mee kan dansen." De TravelDudes staan over het algemeen op bedrijfsfeesten, evenementen en persoonlijke feestgelegenheden, maar voor dit bijzondere feestje maken ze graag even tijd. ,,Ze kunnen toveren met licht verteld tante Jo en dat past precies bij ons feest. www.traveldudes-entertainment.com."

Magisch feest

Natuurlijk is het feest bedoeld voor de kleine kinderen en hun (groot) ouders en vindt plaats op vrijdag 29 november. Het begint om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur. ,,Er is warme chocolademelk te koop en je kan geweldige lichtstaven kopen," aldus Tante Jo.  Het feest speelt zich af op het Molenaarsplein. ,,We hopen natuurlijk dat er heel veel kinderen mee komen dansen." www.hetpaakjeshuisermelo.nl