Samen eten geeft verbinding

ERMELO - In Ermelo zijn ouderen die zich, door verschillende oorzaken, eenzaam voelen. Ermelo is één van de veertig gemeentes die mee doet met het landelijke programma Samen Ouder Worden. Door heel het land zijn de initiatieven van Samen Ouder Worden te vinden.

De gemeente zoekt mensen die in dit programma willen meedenken en meehelpen. Het thema van ‘Samen Ouder Worden’ in Ermelo is ‘Samen eten’. Want gezonde voeding helpt bij gezond ouder worden. Samen eten geeft ook verbinding en ontmoeting, en zorgt voor minder eenzaamheid. Wil je als inwoner van Ermelo, vrijwilliger of professional meedenken over de invulling van dit thema? Meld je dan aan voor de volgende bijeenkomst van ‘Samen Ouder Worden’.

Landelijk programma

De bijeenkomst staat gepland op donderdag 13 februari van 16:30 uur tot 19:00 uur (incl. soep en een broodje), De locatie is De Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo. Meer informatie over de bijeenkomst vind je op www.welzijnermelo.nl/nieuws. Je kunt je als deelnemer aanmelden bij Arianne Diepeveen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt. Wil je ook meer weten over het landelijke programma? Kijk dan op www.samenouderworden.nl.