Goede doel 2020: Stichting Care4thekids in Vietnam

ERMELO - Zaterdag 13 juni gaat de 29e Motary van start. De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary. De inschrijving is vandaag geopend. Snel inschrijven is profiteren van vroegboekkorting en een vroege start.

De Motary start vanaf de parkeerplaats aan de Brinkstraat in Putten en eindigt bij de gemeentewerf/Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van zo’n 450 kilometer naar het noordoosten. Met de inzet van 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route, wordt het weer een rit om te onthouden. Het goede doel voor dit jaar is Stichting Care4thekids in Vietnam. Het bestuur van de Stichting VMTC-Rotary heeft besloten de opbrengst van de 29e Motary te doneren aan 2 projecten van stichting Care4theKids: 1- Voor een sociaal-medisch dagcentrum voor kinderen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 13 jaar, met een fysieke en/of verstandelijke beperking en voor kinderen die ondervoed zijn; 2- Cu Chi Free Education. Dit project heeft als doel dat het weeshuis zelfvoorzienend en zelfredzaam wordt en dat de kinderen in plaats van halve dagen, hele dagen naar school kunnen. Voor meer informatie zie www.motary.nl/informatie/goede-doel of www.care4thekids.nl.

Vorig jaar

In 2019 werd er voor het BIO Vakantieoord € 15.000,00 bijeen gereden. Dit werd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind verhoogd met 50%, zodat er uiteindelijk € 22.500,00 werd geschonken. Al enige jaren scheiden we het afval bewust en nemen het mee naar de Gemeentewerf van Putten. Ook maken we gebruik van afbreekbaarbestek, borden en bekers. Dit jaar compenseren we de CO2 uitstoot. Per deelnemer wordt € 1,00 gebruikt om bomen te planten. Het inschrijfgeld bedraagt voor rijder en duopassagier € 27,00 p.p. en moet uiterlijk 2 juni zijn bijgeschreven. Bij voorinschrijving en na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvang je via e-mail de gps-route en het roadbook in de week voorafgaand aan de Motary. Op 13 juni zijn de overige papieren af te halen. De koffie en broodjes staan vanaf 08.00 uur klaar en vanaf 08.30 uur kan door de voorinschrijvers gestart worden. De daginschrijving opent om 08.45 uur. Het tarief is dan € 32,00 p.p.
motary