'Hij staat!' binnenkort ook te beluisteren

ERMELO – De markante stem van sportcommentator Hans van Zetten is binnenkort op een bijzondere manier te beluisteren door iedereen met een leesbeperking. Hij heeft namelijk het inlezen van zijn eigen biografie ‘Hij staat!’ afgerond. Dit deed hij bij de CBB, producent van toegankelijke lectuur en informatie voor blinden en slechtzienden.

Deze gesproken uitgave met verhalen uit het turnleven van Hans van Zetten komt in de uitgebreide collectie van Bibliotheekservice Passend Lezen. Van Zetten heeft al eerder een sportboek ingelezen bij de CBB. Hij maakt zich graag op deze manier dienstbaar voor mensen met een visuele beperking. Zijn passie als commentator voor het turnen blijkt uit de manier waarop hij deze boeken inleest. Dat hij nu zijn eigen boek mag inlezen maakt het extra speciaal. Van Zetten brengt de turnwereld met zijn stem hiermee wel heel dichtbij de luisteraars.
Voor iedereen die ook zijn of haar stem wil inzetten voor blinden, slechtzienden en anderen met een leesbeperking kan voor meer informatie gaan naar www.testjestem.nl.