Met inachtneming van alle Coronamaatregelen

ERMELO - Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is per 4 juli a.s. weer drie dagen per week open voor bezoekers. De openingstijden zijn woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Na maanden van sluiting als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus is Natuurmonumenten blij dat bezoekers weer kunnen komen genieten van koffie, thee en lekkers op het mooie landgoed. Natuurmonumenten Oud Groevenbeek staat voor iedereen klaar om te komen genieten in het bos, de speelnatuur en de horeca. Daarbij houdt het Theehuis zich aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen.

Vrijwilligers

Het Theehuis op Oud Groevenbeek draait volledig met vrijwilligers. Het mag voor zich spreken dat de gezondheid van de vrijwilligers voorop staat bij deze heropening. De openingstijden zijn dan ook onder voorbehoud: het Theehuis kan onverhoopt gesloten zijn bij bijvoorbeeld ziekte of uitval van de vrijwilligers. Natuurmonumenten rekent hiervoor op begrip van de bezoekers. Houd www.natuurmonumenten.nl in de gaten voor actuele openingstijden. Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats Natuurmonumenten aan de Putterweg/kruising Watervalweg (herkenbaar aan welkomstbord).