Bloeiende heide inspireert kunstenaars

ERMELO - Op zondag 30 augustus kan iedereen zich laten inspireren door de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen en dit vastleggen op doek door te Schilderen op de Heide.

Tussen 12.30 en 15.30 uur kan iedereen een kunstwerk maken op de Ermelosche Heide. Deelnemers moeten hun eigen teken- of schilderspullen meebrengen en kunnen zich om 12 uur melden bij het bezoekerscentrum bij de schaapskooi. Hier wordt iedereen ontvangen met koffie of thee.

Aanmelden

Kunstenaars van STeK (Stichting Ermelo’s Kunstencollectief) komen deze middag helpen en geven tips en informatie. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is nodig en mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam en leeftijd. Dit evenement kan veilig en ‘coronaproof’ georganiseerd worden; iedereen gaat op ruime afstand van elkaar zelfstandig aan de slag.

Slecht weer

Belangstellenden kunnen ook meewerken aan het langste schilderij van Schapedrift. Op het terras bij de schaapskooi komt een lange rol papier op een tafel en hier mag iedereen zijn of haar eigen creatieve stuk invullen. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. www.schapedrift.nl