Bikers helpen kinderen niet meer bang te zijn

ERMELO - Ivy's Tattooshop in Ermelo organiseert op 29 augustus voor de tweede maal een benefiet tattoo event waarbij er een dag lang door niet minder dan zeven artiesten tatoeages worden gezet. De opbrengst komt ten gunste van Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.), een motorvereniging die 24/7/365 misbruikte en mishandelde helpt niet langer bang te zijn voor de wereld waarin ze leven.

B.A.C.A. is een wereldwijde motorclub met een afdeling Ermelo en omstreken. Elke euro van dit benefietevent wordt gebruikt voor het doel wat Bikers Against Child Abuse nastreeft. De zeven tattoo artiesten zijn Ivy, Joost en Martijn van Ivy’s Ink, van tattooshop Renegade Tattoo uit Beverwijk zijn er de toppers Paul, Amanda, Thomas en Senny-Lennaert. Er zijn tientallen tattoovoorbeelden gemaakt waar men uit kan kiezen. Het laten zetten van deze tattoo kost €35,- maar het staat natuurlijk iedereen vrij om meer te geven en daarmee het goede doel te steunen.

Eenmalig

De voorbeelden van de te zetten tattoos zijn te zien op https://www.facebook.com/ivysink.nl/  Wees er wel op tijd bij want elke tattoo wordt maar één keer gezet. Vorig jaar bracht het event ruim tweeduizend euro op. Het Tattoo event vind plaats op 29 augustus op camping Bosgenoegen, Haspel 35, 3852 LS te Ermelo. Meer weten of hulp nodig voor een kind dat na mishandeling en/of kindermisbruik bang is geworden? Kijk dan op http://dutch.bacaworld.org. Meer informatie is te krijgen bij Ivy Postma-van Zoen via http://ivysink.nl, 06-23696688 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.