WerkCentraal

Maak kennis met tennisles

ERMELO - Op 19 september kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar tussen 10.00 uur en 11.30 uur kennis komen maken met de tennissport op L.T.V. Irminloo aan de Klaverlaan 33. 

Alle kinderen zijn welkom om mee te doen aan een Maak kennis met tennisles. De trainers hebben voor de kinderen een leuk programma gemaakt met allerlei tennisspelletjes, zodat ze spelenderwijs kennis met tennis kunnen maken. Neem dus vriendjes en vriendinnetjes mee of nodig de hele klas uit om te komen! Uiteraard mogen ouders ook meekomen.

Opgeven

Voor rackets, tennisballen en een trainer wordt gezorgd. Vraag iedereen wel om in sportkleding en op sportschoenen (geen voetbalschoenen) te komen om blessures te voorkomen. Opgeven is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Voor nieuwe leden is er een leuke aanbieding met tennisles en een lidmaatschap. Voor meer informatie of opgeven: stuur een e-mail aan de Jeugdcommissie van L.T.V. Irminloo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..