WerkCentraal

Presentatie door AutismeSpiegel Ermelo

ERMELO – De vrijwilligers van de afdeling Noord-West Veluwe van de Nederlandse Vereniging voor Autisme organiseren op dinsdagavond 6 oktober een thema-avond over ‘Wat is Autisme’?

De presentatie wordt verzorgd door Mariëtte en Leo Robbemond van de Ermelose praktijk Autisme Spiegel. Tijdens de presentatie komen de volgende punten aan de orde: De sterke kanten van mensen met autisme, hoe je autisme herkent en begrijpt, hoe je om kunt gaan met iemand met autisme, hoe je iemand met autisme kunt helpen. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan.

Aanmelding

De thema-avond vindt plaats in MFC De Bogen aan het Triasplein 11 in Harderwijk. Inloop kan vanaf 19.30 uur en de presentatie begint om 20.00 uur. Toegang 5 euro, koffie of thee is gratis. Info en aanmelden bij Henny Stam, tel.: 06-45588598, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. max. 30 personen. Uiteraard wordt de 1.5. metermaatregel nageleefd. Ook zal er een informatiestand van de NVA aanwezig zijn. Informatie over autisme: www.autisme-spiegel.nl