Politie houdt vier verdachten aan

ERMELO – De politie heeft op dinsdag 29 maart twee 17-jarige jongens en één 18-jarige man aangehouden als verdachten van een overval op hotel Mooi Veluwe in Putten op 27 november 2021. Ook werd gisteren een vrouw van 54 jaar uit Putten aangehouden. De mannen komen uit Doetinchem, Putten en Ermelo. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

In de nacht van 26 op 27 november werd, even na 02.30 uur, Fletcher-hotel Mooi Veluwe aan de Garderenseweg in Putten overvallen door twee mannen, toen hij de vuilnis buiten wilde zetten. De nachtportier werd daarbij bedreigd met een pistool en een machete en ook vastgebonden. De daders gingen er met geld uit de kluis vandoor waarna de portier de politie waarschuwde. Twee van de aangehouden jongeren (17 en 18 jaar) komen uit Ermelo.

Tips

Ondanks dat politie meerdere verdachten heeft aangehouden, ligt het onderzoek niet stil. Dat betekent dat de politie uw hulp nog goed kan gebruiken. Ook maakt de politie de waarde van de buit nog niet openbaar. Wie nog informatie over deze zaak heeft en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt verzocht alsnog contact op te nemen met de politie ons op. Dat kan via 0800 6070. Wie liever anoniem wil blijven kan bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.