Kraanwater drinken wordt weer normaal

ERMELO - Voor de derde keer op rij daagt Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. alle inwoners uit om deel te nemen aan de #7dagenwaterchallenge! Deze start op vrijdag 4 juni 17:00 uur en duurt tot vrijdag 11 juni 16:59 uur. Tijdens de challenge reset je je drankgebruik; een week lang geen suiker, cafeïne en/of alcohol drinken.

Water drinken hoort bij een gezond leven. Het is een goede dorstlesser en geeft je een betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal wordt. Water mee naar school, tijdens het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel. 

Het startschot

Natuurlijk geven de medewerkers van Interactie en de gemeente Ermelo het goede voorbeeld. Ook hebben diverse sportverenigingen, teams, scholen, bedrijven en gezinnen zich al opgegeven. Ga jij ook de challenge aan? Iedereen kan meedoen. Meld je aan met je klas, vriendengroep, gezin of je bedrijfsafdeling. Met je aanmelding kun je ook leuke prijzen winnen! Schrijf je uiterlijk 1 juni online in via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis!