Ermelose zanger muzikaal onder dak in Nijkerk

ERMELO – Egbert Dijkhuis, de Ermelose volkszanger heeft een nieuw nummer: Lady van de kroeg. Het nummer komt op woensdag 17 november uit. Voor het uitbrengen van dit nummer heeft de Ermeloër samenwerking gezocht met Rood-Hit-Blauw uit Nijkerk.

,,Het is een leuk en gezellig nummer die snel blijft hangen,’’ meent Dijkhuis. Het nummer Lady van de Kroeg is geschreven door Pascal de Vormer uit Utrecht. De Vormer is geen onbekende in de muziekwereld. Hij zingt en produceert, maar is als tekstdichter/componist ook volop actief voor andere artiesten zoals Rob Ronalds, Stef Ekkel, Danny Nicolai, Lucas & Gea, Dario, Rob Zorn en vele anderen. En.. dus ook voor de Ermelose Dijkhuis. ,,Ik laat hem pluggen door platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch uit Nijkerk en ik heb hem opgenomen bij Jurgen Kuppens uit Reijen net zoals me vorige nummers De echte ware vrouw en De Kastelein.

Voetbal

Egbert Dijkhuis en het in Nijkerk gevestigde platenlabel Rood-Hit- Blauw kennen elkaar al een hele tijd van het Veluwse voetbal. Dijkhuis is fanatiek supporter van DVS’33 Ermelo en Ronald Visch van NSC Nijkerk. Met regelmaat komen zij elkaar tegen en praten dan over hun hobby’s Voetbal en Muziek. Ronald Visch: ,,Het is niet verwonderlijk dat Egbert voor zijn nieuwe single getiteld Lady van de Kroeg onderdak heeft gevonden bij ons label. We zijn al diverse keren een gesprek aangegaan en mogelijkheden doorgenomen, het wachten was op een goede single.’’