Postzegels een stuk goedkoper

ERMELO - In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen DecemberZegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel weer verkrijgbaar van 8 november 2021 tot en met 3 januari 2022.

Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal en verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. De DecemberZegel kan worden gebruikt van 8 november t/m 3 januari 2022.

Voordelig

Een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,79 (incl. btw) en zijn per 10 te koop. Dat is 12 cent goedkoper dan de decemberzegels van PostNL die 0,91 cent per stuk kosten en maar liefst 15 cent goedkoper dan de reguliere postzegels. De DecemberZegels zijn te koop bij onze locatiehouders of via www.VeluweZegel.nl. Met verkooppunten in onder andere Ermelo, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Wezep, Harderwijk, Nijkerk en Putten, is er altijd wel een verkooppunt in de buurt op de Noord Veluwe. Deze verkooppunten zijn ook te vinden op de website www.VeluweZegel.nl.

Post

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.