Supermarkt blijft bereikbaar

ERMELO - Met enige vertraging zijn de werkzaamheden op de Markt voor de PLUS supermarkt nu echt van start gegaan. Ook hier staan nu hekken omdat het terrein bouwrijp gemaakt moet worden.

Ondernemer Sander Berntsen begrijpt dat mensen hierdoor overlast ervaren. ,,Maar we kunnen alvast melden dat de winkel dankzij goede samenwerking tussen bouwbedrijf Lowik en gemeente Ermelo tijdens de gehele bouwperiode open kan blijven!" Het recyclepunt van de gemeente is hierdoor wel tijdelijk verhuisd naar (ouderwets bovengronds: ) de ingang van parkeerplaats de Markt.

Action

Men verwaqcht dat de eerste werkzaamheden half december klaar zullen zijn. Als de grond klaar is voor de bouw, wordt het verkocht aan PLUS Vastgoed. Zij zorgt voor nieuwbouw van de PLUS en Action. Na het bouwrijp maken, starten Plus en Action met de bouwwerkzaamheden. Deze werkzaamheden duren ruim een jaar. ,,Het is even niet anders, maar we krijgen er uiteindelijk iets moois voor terug," aldus Berntsen. Hij zal er, samen met al zijn medewerkers, alles aan doen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de bereikbaarheid te waarborgen.

Bestrating

Er wordt gegraven voor het verleggen van kabels, leidingen en riool. Ook de bestrating wordt verwijderd. Daarnaast moet het hoogteverschil tussen de Burg. Langmanstraat en het huidige parkeerterrein tijdelijk opgelost worden. Tijdens de werkzaamheden voor het bouwrijp maken is de weg voor de Expert afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Alleen laden en lossen is toegestaan. Ook kan men niet meer parkeren voor de ingang van de supermarkt.

plus ik teken