Eten koken, maar ook komen eten

ERMELO - Op zaterdag 21 mei organiseren de Diaconie van de Hervormde Gemeente, Vluchtelingenwerk Ermelo en de Taakgroep ZWO van de Gereformeerde Kerk ‘Deel je Tafel’. Er werd in Ermelo al een paar keer Deel je Tafel (Tafels van Hoop) georganiseerd, maar gooide Corona de afgelopen jaren roet in het eten.

Vorig jaar werd een aangepaste, en geslaagde, picknick georganiseerd. Syrische kip met salade, Irakese rijst, gerechten uit Oekraïne, Eritrea en Nederland. Het kan allemaal op één menu wanneer u meedoet aan Deel je tafel! Kerk in Actie organiseert deze landelijke actie jaarlijks samen met kerken, scholen en gezinnen om vluchtelingen te laten weten dat ze welkom zijn en hen te helpen om zich hier thuis te voelen. Door ook mee te doen aan Deel je tafel draagt u hieraan bij. In Ermelo wordt de gezamenlijke maaltijd met vluchtelingen georganiseerd op zaterdag 21 mei in het Zalencentrum van de Immanuelkerk.

Koken en eten

Wie aan de maaltijd wil deelnemen kan zich aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het zou fijn zijn wanneer u als deelnemer ook wat wilt bereiden voor d emaaltijd. Houdt er daarbij wel rekening mee dat er geen varkensvlees en/of andere varkensproducten gebruikt mogen worden. Iets bereiden is fijn, maar het is nog veel fijner als u ook gezellig komt mee-eten. Iedereen is van harte welkom bij deze maaltijd. Als u meer wilt weten of zich telefonisch wilt opgeven, kan dat bij de volgende contactpersonen: Aalt Landman (558928) en Coby Klop (557092). Aan de maaltijd zijn voor u geen kosten verbonden.