Regiodirecteur wordt Lid van Raad van Bestuur

ERMELO – Regiodirecteur Rianne van Eijk neemt afscheid van 's Heeren Loo in Ermelo. Ze wordt per 1 november bestuurder bij Beweging 3.0. Als Lid van de Raad van Bestuur zal van Eijk, samen met collega-bestuurder Micha van Akkeren een collegiale Raad van Bestuur vormen van zowel Beweging 3.0 als Welzin. Ze volgt ad interim bestuurder Steven Han op.

Rianne van Eijk was als regiodirecteur integraal verantwoordelijk voor het strategische beleid en de zorgverlening binnen de regio en van ’s Heeren Loo. Van Eijk begon als leerling Z-verpleegkundige op Groot Schuylenburg in Apeldoorn en werd daar al snel groepshoofd. Vervolgens werd ze manager van Advisium in Apeldoorn, voor regio Zuid. Uiteindelijk werd ze gevraagd voor de functie van Regiodirecteur. Naast regiodirecteur is Van Eijk ook consulent bij het Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) en is ze bestuurslid bij de Care Academy Veluwe.

Afscheid

Op donderdag 6 oktober was er voor bewoners, medewerkers, oud-medewerkers en relaties gelegenheid om afscheid van haar te nemen in De Oude School op het zorgpark 's Heeren Loo. Het is nog niet bekend wie Rianne van Eijk in Ermelo gaat opvolgen.