Afscheidsreceptie in het Huis van Ermelo

ERMELO – Huisartsen Frank Gunneweg en Anne Groot gaan na 38 jaar met pensioen. Vanaf 1 januari dragen ze de huisartsenpraktijk over aan collega dokter Harmke Verheij. Op zaterdag 17 december is er in het Huis van Ermelo een afscheidsreceptie. De huisartsenpraktijk gaat verder onder de naam Linnaeus. Harmke Verheij doet dit samen met collega huisartsen Manon Wijnker en Arend-Jan de Groote en het vertrouwde team van de huidige huisartsenpraktijk.

Frank Gunneweg en Anne Groot willen iedereen bedanken voor de vele dierbare contacten in de afgelopen 38 jaar. Daarom is er op 17 december de gelegenheid om afscheid te nemen en herinneringen op te halen. Ook zijn de nieuwe huisartsen aanwezig om kennis te maken. De receptie is van 10.30 tot 15.30 uur in het Huis van Ermelo (het vernieuwde gemeentehuis) aan het Raadhuisplein.

Masanga

Frank Gunneweg en Anne Groot willen liever geen afscheidscadeaus. Ze vragen iedereen die dat wil een donatie te doen voor het Masanga Hospital in Sierra Leone. Hun zoon Jaap en zijn vrouw Rosa werken daar sinds twee jaar als tropenarts. Het ziekenhuis spaart voor een nieuw, noodzakelijk röntgenapparaat. Elk bedrag hiervoor is het mooiste cadeau. Dit kan via Praktijkrekening Gunneweg-Groot, NL10ABNA0598 5777 77 onder vermelding van ‘Masanga’.