Zo doe je dat

ERMELO - Wanneer je bent uitgekeken op je tuin, dan is het tijd voor verandering. Ook als je net verhuisd bent richting Ermelo, is het fijn om je tuin aan te pakken. Maar hoe geef je je tuin precies een upgrade? Hieronder lees je precies wat je kunt doen om je tuin weer te laten stralen.

Overkapping

Allereerst kun je een overkapping bouwen in je tuin. Er zijn heel veel overkappingen die je kunt kiezen en die je ook gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douglas overkapping met schuur. Een voordeel daarvan is dat je een mooie overkapping hebt, waar je ook nog eens fietsen in kwijt kunt. Op die manier verspil je geen ruimte in je tuin en kun je zelf heerlijk genieten van een overkapping. 

Daarnaast zijn er ook andere overkappingen zoals een maatwerk overkapping. Deze overkapping wordt precies op maat gemaakt voor jou, zodat het perfect past in je achtertuin. Het enige wat je te wachten staat is de juiste overkapping kiezen en in elkaar zetten, succes!

Terras

Naast een overkapping kun je er ook over nadenken om een terras in je tuin te plaatsen. Op een terras kun je gemakkelijk van alles neerzetten. Denk hierbij aan een mooie loungeset, waarop je kunt genieten van het heerlijke zomerweer. Daarnaast is het ook leuk om je terras op te leuken met bijvoorbeeld mooie planten of kleurrijke bloemen. Op die manier krijg je sfeer in je tuin.

Buitenkeuken

Een overkapping kan mooi zijn voor een loungeset, maar een overkapping kun je ook gebruiken om een buitenkeuken onder te plaatsen. Een buitenkeuken is iets wat je tuin in Ermelo helemaal af maakt. In de zomer kun je heerlijke gerechten maken in het zonnetje en daarna gezamenlijk genieten van een drankje. Een buitenkeuken is enorm handig en heel erg mooi voor in de tuin. Een echte aanrader dus!

Moestuin

Ook kun je in je tuin gebruikmaken van verschillende bomen, planten en bloemen. Daarnaast kun je ook een eigen moestuin in elkaar bouwen. Je kunt bijvoorbeeld een stuk grond omploegen, zodat je de lekkerste groente en fruit kunt verbouwen. Wanneer je begint aan een moestuin, dan is het wel belangrijk dat je er veel tijd en aandacht in steekt. Als je dat doet, dan komt het goed en kun je gaan genieten van de lekkernijen die je tuin te bieden heeft. 

Een moestuin kun je heel leuk maken in je tuin. Ook kun je om je moestuin heen van alles plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan hekjes om je moestuin te beschermen, een lekker bankje waar je op kunt zitten of een schuurtje waar je al je tuingereedschap in kwijt kunt. Kortom, je kunt genoeg aanpassen om je tuin op te vrolijken.