PLUS Berntsen bedenkt alweer nieuwe actie

ERMELO - De Vereniging Historisch Ermeloo organiseert nog twee ruilbeurzen voor de historische plaatjes. ,,Iedere inwoner of ‘fan’ van Ermelo heeft dan zijn boek vol kunnen sparen,” zegt ondernemer Sander Berntsen van PLUS Berntsen. Het is een succesvolle spaaractie, gestart op de opening van de nieuwe supermarkt op de Markt.

Berntsen merkte al snel dat het sparen van de historische plaatjes enthousiast werd ontvangen. Er ontstond een facebook ruilpagina en op verschillende locaties kwamen mensen bij elkaar om te ruilen. Afgelopen zaterdag werd de actie afgesloten met een ruilbeurs in de entree van de supermarkt. Toch kreeg de Vereniging Historisch Ermeloo nog vraag naar plaatjes. Daarom heeft het bestuur besloten om de deuren van het verenigingsgebouw De Fabriek te openen voor de laatste ruilbeurzen. Op woensdag 26 april van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 29 april van 09.00 tot 12.00 uur kan men terecht in het verenigingsgebouw. De Fabriek is gevestigd aan de Hamburgerweg 189, Ermelo.

Voorpret

Intussen wordt er bij PLUS Berntsen alweer hard gewerkt aan een nieuwe actie. Wat dat is, daar wil Berntsen nog niks over kwijt. ,,We hebben zelf al veel voorpret, maar het moet nog even geheim blijven!” vertelt de ondernemer. Wel is de spaaractie voor dagjes uit gestart en kunnen klanten sparen voor korting op dekbedden en kussens.

dagjeuit