Boodschap van Pinksteren met thema 'In vuur en vlam'

ERMELO - Op eerste Pinksterdag 28 mei vindt er een bijzondere Pinksterviering plaats op 't Weitje. Maar liefst twaalf lokale kerken hebben de handen ineengeslagen om deze viering mogelijk te maken. Na drie jaar afwezigheid is de viering dit jaar terug en er zijn meer kerken dan ooit betrokken bij de organisatie. Het thema van de viering is ‘In vuur en vlam’.

Bij de viering zijn voorgangers uit verschillende kerken betrokken. Er zal muziek en zang zijn en er zal gebeden worden. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de Pinksterviering, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wel is het handig om zelf een (klap)stoel, paraplu en koffiemok mee te nemen, zodat je ontspannen kunt genieten van de viering. Voor mensen die slechthorend zijn is er een gebarentolk aanwezig. Er is geen speciaal programma voor kinderen, maar er zal wel aandacht voor de kinderen zijn in de viering.

Boodschap

De inloop begint om 11:15 uur en om 11:30 uur start de viering. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van koffie, thee, limonade en cake. De organisatoren hopen op een mooie opkomst en een geslaagde viering, waarbij de boodschap van Pinksteren centraal staat. De gezamenlijke Pinksterviering is een initiatief van de Rooms Katholieke Goede Herderkerk, Zendingskerk, Maranathakerk, Immanuelkerk, Nederlands Gereformeerde Kerk, Hervormde Oude Kerk, Westerkerk, Kerkelijk Centrum, Evangeliegemeente Ermelo, Nieuwe Kerk, Christelijke Gereformeerde Kerk en Rehobothkerk Ermelo.