ZEW vult emmertjes water

ERMELO - De bouw van Sportcentrum Zanderij is in volle gang en verloopt volgens planning. De aannemer hoopt het sportcentrum in december op te kunnen leveren. De deuren voor het publiek gaan dan in januari 2024 open.

Het wordt een enorm modern complex met een duurzame en open uitstraling. Van buiten lijkt het al aardig af, maar binnen gebeurt er nog van alles. De sporthallen worden ingericht, de kleedkamers krijgen hun plek en het zwembad wordt gevuld. En dat laatste was wel echt een bijzonder moment.

Emmertjes water halen

Vrijdagmiddag was een afvaardiging van Zwemvereniging ZEW Ermelo hard aan het werk. Met tuinslangen en emmertjes vulden de meiden van het synchroonzwemmen en twee dames van het trimzwemmen het wedstrijdbad met water. Wethouder Sarath Hamstra nam een kijkje en hielp natuurlijk mee de emmertjes door te geven. Het is nog even wachten tot januari 2024 voordat de eerste duik genomen kan worden. ,,Een moment waar we naar uitkijken en natuurlijk gaan vieren met een feestelijk opening voor iedereen,"aldus de wethouder.