Genieten van gezelschap en gerechten

ERMELO - Op vrijdag 8 maart wordt Internationale Vrouwendag groots gevierd met een bijzondere activiteit in Ermelo. Dit jaar is er een hoofdrol voor de inspirerende vrouw Mathilde Stam. Zij zoomt in op het thema Ubuntu - de Afrikaanse filosofie van medemenselijkheid en verbondenheid. 

Eén wereld, duizend vrouwen is het landelijke thema voor Internationale Vrouwendag 2024 en gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland maar vanuit verschillende culturen. Een positief thema, want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen vrouwen elkaar inspireren én van elkaar leren.

Genieten

In Ermelo zal de avond volledig in het teken staan van het genieten van elkaars gezelschap en heerlijke gerechten, Neem een eigen gemaakt gerecht mee en deel dit met anderen. De activiteit biedt een unieke gelegenheid om vrouwen uit diverse achtergronden samen te brengen, hun verhalen te delen en elkaar te ondersteunen. Het is een kans om te leren van inspirerende vrouwen zoals Mathilde Stam en om samen te werken aan een wereld waarin gelijkwaardigheid en inclusie centraal staan. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.