Ermelo kleurt oranje met Gebroeders Ko 

ERMELO – Ermelo kleurt langzaam oranje. In tuinen, straten en op pleinen worden de vlaggen opgehangen. Veel mensen kijken uit naar Koningsnacht en Koningsdag. Ook de weersvoorspellers hebben een positieve blik. En dat zou de organisatoren van evenementen wel heel goed uitkomen.

Tot echte vorst zal het niet komen, maar bezoekers van feesten en markten moeten zich wel warm aankleden. Er wordt weinig wind verwacht en de nacht verloopt waarschijnlijk droog. Maar het kwik zal tijdens Koningsnacht niet hoger komen dan vijf graden.

Oranje Ondersteboven

Maar dat kan de organisatoren van Oranje Ondersteboven niet deren. Zij krijgen het al warm bij het idee dat er weer een ‘dik evenement’ los gaat. Organisator Gerben Vastenhoud: ,,Met de coverband Fantix en de enige echte gebroeders Ko belooft het weer een mooi feest te worden!” En de entree bij Bruijn Café is gratis. ,,We beginnen om 18:30 met de eerste deuntjes van Sam Last. Leeftijdsgrens is 18+ dus wel lekker je legitimatie meenemen.” Vastenhoud meldt nog even dat het podium op een nieuwe plek staat. ,,Het wordt echt leuk! Dus trek je beste oranje outfit aan en sluit je aan bij ons voor een avond vol muziek, plezier en onvergetelijke herinneringen!”