Speelnatuur toegankelijk voor ieder kind

ERMELO - Natuurmonumenten heeft de wens om op landgoed Oud Groevenbeek een grote natuurlijke speeltuin aan te leggen. Stichting Landgoed Schoon wil Natuurmonumenten hierbij ondersteunen. Speelnatuur die toegankelijk is voor ieder kind, ook voor degenen met een beperking.

Stichting Landgoed Schoon doet met het plan 'Boswachter voor één dag' mee aan de VOORbeeld-verkiezing 2017. Iedereen kan zijn stem uitbrengen en het plan met de meeste stemmen wint een geldbedrag. Deze verkiezing is een initiatief van VOOR, een organisatie die jaarlijks 10% van haar omzet aan een project schenkt waar de wereld mooier van wordt.

Speelnatuur van OERRR

Onderdeel van het ingediende plan van Stichting Landgoed Schoon is de aanleg van speelnatuur. Natuurmonumenten wil graag speelnatuur aanleggen bij het theehuis op Oud Groevenbeek. Speelnatuur waar óók kinderen met een beperking kunnen spelen. Stichting Landgoed Schoon wil dit financieel mede mogelijk maken. Hiervoor hebben ze stemmen nodig op dit project. Dat kan door hier te klikken en te zoeken naar 'Boswachter voor een dag'.