Rotary Harderwijk-Oud Groevenbeek tennist voor goede doel

ERMELO - De wisselbeker van het Rotary bedrijventennistoernooi gaat dit jaar naar Diana Tjebbes en Almar Epema. Dit duo, dat gesponsord werd door Legal&More en Tandzorg Centrum Ermelo, behaalde in de finale nipt de zege op het team Orange Talent vertegenwoordigd door Maurits Schraven en Niels Callenbach. Hoewel de gezelligheid voorop stond, was ook de opbrengst van het Bedrijventennistoernoooi, georganiseerd door de Rotary Harderwijk-Oud Groevenbeek enorm belangrijk.

Het toernooi, dat voor het vijfde jaar op het Laakhuisje werd gespeeld, leverde het mooie bedrag op van € 3.000,-. Dit jaar gaat dit bedrag naar de Stichting Hoogvliegers. Deze Stichting laat zieke of gehandicapte kinderen een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Ze mogen dan ook zelf een vliegtuig besturen! Van het bedrag kunnen dertig Hoogvliegers de lucht in. De eerste groep gaat met ondersteuning van Rotary Club Harderwijk – Oud Groevenbeek op 23 september de lucht in. Niet alleen het toernooi kende dus enkele hoogvliegers, maar binnenkort lopen er in de regio ook hoogvliegers rond met een heus kinder-vliegbrevet.

Sponsoren

Dit jaar deden er twaalf teams mee. Opvallend is dat vooral het spelniveau ieder jaar hoger wordt. Tweeëntwintig sponsoren droegen financieel of anderszins bij. Hierdoor konden er mooie prijzenpakketten worden samengesteld. De aanwezige kinderen vermaakten zich op een springkussen en kregen een tennis clinic.