FeestinErmelo pakt twee dagen uit

ERMELO - De organisatie FeestinErmelo, een initiatief van de uitbaters van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang, heeft opnieuw een fantastisch feest georganiseerd. Gisterenavond was het De Dijk die zorgde voor een muzikaal hoogstandje. Dit in combinatie met het schitterende zomerweer kon het niet fout gaan.

Het Zomerfeestival is ook incidentloos verlopen. De Ermelose brandweer moest weliswaar uitrukken, maar dat was vanwege een aggregaat. Het feest was in volle gang toen de stroom uitviel. De stress liep bij de organisatoren even aardig op, maar dat gold niet voor de feestgangers. Die pakten na zo'n veertig minuten zonder muziek gezeten te hebben de draad weer makkelijk op. Ook de band van Huub van der Lubbe ging enthousiast verder. ,,Die ouwe rotten van De Dijk gaan nog steeds lekker tekeer," meldde de dienstdoende wijkagent. ,,Goeie sfeer in Ermelo." Voorafgaand aan De Dijk verzorgde de Ermelose Plusband de show.

Snollebollekes

Op zaterdag 7 juli volgt nog een tweede spectaculaire avond van het Zomerfeestival. Jong en oud kunnen deze avond uit hun dak gaan met Lange Frans & Friends. Dat Lange Frans niet alleen kan rappen bewees hij in het populaire programma De beste zangers van Nederland. Tijdens zijn optreden komen niet alleen zijn grote hits voorbij, maar zal hij ook, ondersteund door bevriende artiesten, een prachtige show weggeven. Vervolgens zal het energieke duo Isaxbonvineas garant staan voor een spektakel van dance. De DJ zal ondersteund door saxofoon, drums en percussie zorgen voor een feest met opzwepende beats. ,,Daarna, als afsluitende act konden we geen betere wensen op dit moment,’’ vervolgt Marnix. ,,Zeg je Snollebollekes, dan zeg je van ‘links naar rechts’, en dan weet iedereen genoeg! Een slot waarbij het dak er zeker afgaat.’’ www.feestinermelo.nl.