Hans de Haan overhandigt folders

ERMELO - Afgelopen maandag zijn de eerste twee exemplaren van de braillefolder van ANWB AutoMaatje Ermelo door wethouder Hans de Haan overhandigd aan mevrouw Lam en de heer van Wijk. Beiden hebben een visuele beperking.

De folder in braille is een initiatief van Welzijn Ermelo. Met deze folder is Ermelo de eerste van deelnemende Gemeenten met een braillefolder. Met een folder in braille wil ANWB AutoMaatje Ermelo, de in Ermelo grote groep mensen met een visuele beperking beter bereiken. De vertaling naar braille is mogelijk gemaakt door de Christelijke Bibliotheek voor blinden en slechtzienden (CBB), de ANWB en Welzijn Ermelo.

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Wilt u meedoen of meer informatie, bel: 0341 - 750 225 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Een email sturen kan ook, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .