Hans van Zetten zoekt Ermelose precentatrice

ERMELO - Op vrijdag 7 februari is het Ermelose Sportgala, het evenement waar de winnaars van de Ermelose sportprijzen 2018 worden gehuldigd. Vorig jaar tekenden NOS Sportcommentator Hans van Zetten en beroepspresentatrice bij MAX Carrie ten Napel voor de presentatie. Beiden zijn inwoners van Ermelo en zetten zich als vrijwilliger in op het Sportgala.

Echter Carrie ten Napel is het komend Sportgala niet beschikbaar wegens werkzaamheden voor Omroep MAX. Daardoor is er plek vrij gekomen voor een nieuw presentatietalent uit Ermelo, concludeert Hans van Zetten. De ervaren sportcommentator, die sinds 2015 in Ermelo woont, wil beslist het Sportgala samen met een vrouwelijke collega presenteren. ,,Gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen is in onze samenleving en in sport een belangrijke kernwaarde. Dat dient ook tot uiting te komen in de presentatie van het Sportgala", vindt hij.

Casting

Sportminnende vrouwen met een heldere stem kunnen zich. Met plezier zal Hans van Zetten zijn decennialange ervaring delen met een Ermelose kandidate. Wel is vereist dat de presentatrice in avondkleding verschijnt. Hans draagt zelf altijd een smoking. ,,Een Sportgala is een feest voor de sport en verdient het met stijl gepresenteerd te worden," licht hij toe. De casting van kandidaten begint met het sturen van een motivatiebrief per mail en enkele foto's ten-voeten-uit naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een video waarin de kandidate een stuk tekst presenteert strekt tot aanbeveling. Doe dat voor 9 januari aanstaande. Er worden maximaal 3 kandidaten geselecteerd, die voor een test in de week van 14 tot 17 januari een test doen. Daarna valt de beslissing. Vrijdag 7 februari vindt in Theaterzaal van De Dialoog de generale repetitie plaats. Wie durft het aan? Aanmeldingen naar Hans van Zetten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 51067940.