De inschrijving is geopend

ERMELO - Op zaterdag 7 september vindt voor de eerste keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een nieuw evenement, georganiseerd door Molenstichting De Koe in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club. Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving, mooie routes en gezellige stops. 

Deze eerste rit gaat naar een deel van Nederland waar een molenstichting negen molens beheert. De route gaat dicht langs deze molens en bij een van de molens is er voor de deelnemers een lunch. Start en finish zijn bij Molen De Koe in Ermelo. De tocht heeft een lengte van ongeveer 260 kilometer. Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. De routes zullen digitaal beschikbaar zijn voor Garmin en TomTom. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen De Koe.

Inschrijven

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor deze rit. Voorinschrijving is zeer gewenst, om een zo soepel mogelijke start te kunnen realiseren. De kosten zijn bij voorinschrijving 15 euro per persoon, inschrijven op 7 september kost 20 euro per persoon. Dit is inclusief koffie bij de start en onderweg, een lunch en de thee in de middag. Bij de finish worden heerlijke molen De Koe-pannenkoeken geserveerd. Voor meer informatie: www.molendekoe/molenmotorrit.