Dezelfde zorg door dezelfde medewerkers ook in Ermelo

ERMELO - Goed nieuws voor vrijwel alle medewerkers en cliënten van voormalig Centrum Wijkverpleging. Na de faillissementsuitspraak van Centrum Wijkverpleging op 15 januari j.l., kregen zij te horen dat zorgorganisatie Allerzorg per februari vrijwel alle medewerkers en cliënten overneemt.

Voor de teams in Ermelo, Harderwijk en Putten betekent dit dat de zorgverleners in dezelfde samenstelling de zorg voor hun cliënten kunnen blijven uitvoeren. Voor de cliënten betekent dit dat zij hun vaste verplegenden en verzorgenden kunnen behouden. De overname brengt gebiedsuitbreiding voor Allerzorg in de gemeenten Ermelo en Putten met zich mee. De teams zijn verheugd de Allerzorg gedachte: ‘zorgen zoals je ook voor je naasten zou zorgen’ te mogen uitdragen en hopen vanaf nu vele nieuwecliënten te mogen verwelkomen.

Wachtlijst

Bij Allerzorg wordt zorg gegeven zoals zij die zelf ook aan hun familie en naasten zouden geven. Want zij willen dat de cliënt zichzelf kan zijn terwijl men de allerbeste zorg ontvangt. Zo blijft men zelfstandig waar mogelijk en volledig verzorgd waar nodig. En, Allerzorg heeft geen wachttijden. De medewerkers werken in kleine teams en kijken en luisteren echt naar hun cliënten. Men krijgt zorg vol aandacht en respect en ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Gewoon zoals het hoort.

Specialistisch

Allerzorg is een landelijke zorgorganisatie die specialistische zorg en ziekenhuis verplaatste zorg thuis biedt op het gebied van wijkverpleging, kraamzorg, wondzorg & dermatologie, kindzorg, infusietherapie, specialistische begeleiding en palliatieve terminale zorg. Voor vragen over Allerzorg kan men vrijblijvend contact opnemen via 036-5234456, meer informatie is bovendien te vinden op website www.allerzorg.nl