Notarissen geven uitleg

ERMELO - Donderdag 2 mei werken notarissen Mr. Wim Doorn en Mr. Sandra Jacobs-Clijdesdale mee aan een Alzheimer Café avond over die zaken die men, als iemand dementeert of ernstig ziek wordt, juridisch echt geregeld moet hebben.

Aan de orde komen o.a. de volgende onderwerpen: Heb ik altijd een testament nodig?, Wat is een levenstestament?, Wat is een bewindvoerder en hoe gaat dat in zijn werk?, Hoe zit het met de wet langdurige zorg en een eigen huis en Wat zijn volmachten? Door middel van vragen van de gespreksleider en uit de zaal zullen zij op alle aspecten van deze zaken ingaan.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordt iedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.