Onafhankelijk adviesbureau doet onderzoek

ERMELO - De gemeente Ermelo en buurtvereniging Horst en Telgt onderzoeken de woonwensen van alle huishoudens en jongeren in Horst en Telgt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk adviesbureau Companen uit Arnhem en maakt deel uit van de afspraken die zijn gemaakt in het Buurtplan Horst en Telgt uit 2016.

Bij woningbouwplannen spelen altijd verschillende factoren een rol waarmee we rekening moeten houden. De uitkomsten van dit onderzoek bieden ons onder andere de mogelijkheid om de komende jaren toekomstige woningbouwplannen (nieuwbouw of verbouw) beter af te stemmen op wensen van bewoners. Inwoners van Horst en Telgt hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Opzet van het onderzoek

Het onderzoek bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een vragenlijst waarin wordt gevraagd naar de woonwensen en woonsituatie van alle inwoners van Horst en Telgt. Het tweede deel van het onderzoek is een inloopavond op woensdag 8 mei van 16.00 tot 20.00 uur waar we met bewoners in gesprek gaan. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

De vragenlijst vind je op www.companen.nl/onderzoek/horstentelgt. Ook thuis- èn uitwonende (studerende) kinderen vanaf 16 jaar, die in de toekomst in Horst en Telgt willen wonen, zijn van harte uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Alle gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en  de uitkomsten zijn alleen voor dit onderzoek.
Heb je vragen over dit onderzoek en de vragenlijst? Neem dan contact op met de helpdesk van Companen via het e-mailadres  eDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het gratis telefoon­nummer (0800 ) 266 72 63. Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek kun je contact opnemen met Edith Ipenburg van de gemeente Ermelo, telefoonnummer (0341) 56 73 21 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.