Lancering APP met nieuws, evenementen en bedrijven

ERMELO – Muzikaal gezien wordt het weer feest op zaterdag 18 mei op het terras van Brasserie De Volksmond. Coverband De Platenspelers laten van zich horen. Ook Voice Kids winnares Iris Verhoek is erbij. Het belooft dan ook weer een zeer diverse Ermelo Draait Door te worden met als hoogtepunt de lancering van de nieuwe Ermelo van NU-app.

Het live-programma voor en door Ermeloërs start ditmaal om 16.00 uur met een muzikale warming-up op het terras van Brasserie de Volksmond. De Platenspelers, de bandleden zijn afkomstig uit Ermelo en omstreken, richten zich voornamelijk op het spelen van echte klassiekers uit de laatste dertig jaar aan pop- en rockmuziek. Wat ze op 18 mei ten gehore brengen, blijft nog geheim. Voor de aanstormende filmtalenten van Skar Media wordt speciaal de rode loper uitgerold. En hoe zou het nu zijn met Voice Kids-winnares Iris Verhoek? Met haar blikken we terug naar de zinderende finale en praten we door over wat het dit jonge talent heeft gebracht.

Joyn4Energy

Vanaf 16.00 uur fietst Peter van der Kemp zich alvast warm voor zijn uitdaging op de Mont Ventoux. Op het Pauwenplein komt hij in actie om sponsorgeld bij elkaar te fietsen voor Join4Energy. Dit goede doel komt ook terug tijdens Ermelo Draait Door. Wie natuurlijk niet mag ontbreken bij dit lokale feestje is Pauwer, de mascotte die afgelopen jaar enorm populair is geworden. Samen met Bert Onderweegs zal hij de tweede editie van het Ermelose logospel aankondigen. Dit unieke, en soms moeilijke spel dat vorig jaar voor het eerst gespeeld werd, zal op 27 mei weer van start gaan. Wellicht wordt er tijdens Ermelo Draait Door wel een tipje van de sluier opgelicht. Wie zeker wil zijn van een tafeltje, een hapje en een drankje, kan reserveren bij Brasserie De Volksmond, Stationsstraat 80a, Ermelo, tel 0341-561999.