Sportcoryfeeën wisselen van gedachten over toekomst

ERMELO - De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe sportcentrum zijn in volle gang. Wethouder Leo van der Velden heeft het initiatief genomen om plaatselijke sportcoryfeeën te betrekken bij het nieuwe sportcentrum. 

Momenteel wordt de aanbesteding voor de bouw van het sportcentrum voorbereid. Naast deze bouwkundige zaken gaat het uiteindelijk om een juiste invulling van het nieuwe sportcentrum met activiteiten voor de inwoners van Ermelo. Bewegingsonderwijs, recreatiesport, breedtesport en wedstrijdsport komen samen in het nieuwe sportcentrum van Ermelo. Multifunctionaliteit is hierbij een belangrijke pijler.

Rol van de ambassadeurs

De ambassadeurs gaan bijdragen aan activiteitenontwikkeling en uitstraling van het nieuwe sportcentrum. Zij zijn al twee keer bij elkaar geweest om van gedachten te wisselen over de toekomst. Als voorzet is al een missie geformuleerd door Hans van Zetten: ,,Het nieuwe sportcentrum wil voor iedereen in en om Ermelo een overdekte ontmoetingsplaats zijn met een uitdagend en divers sportaanbod om een leven lang veilig en met plezier te werken aan een gezonde geest en een gezond lichaam.”

De verenigingen, gebruikers en de inwoners worden na de zomervakantie verder geïnformeerd over de voortgang van de uitwerking van de plannen. www.ermelo.nl/nieuwsportcentrum