Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang

ERMELO – Voor de rioleringswerkzaamheden aan de Oude Telgterweg wordt de weg tussen Kerkdennen en Heidelaan/Steynlaan afgesloten van 16 t/m 19 juli. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Het verkeer wordt omgeleid via Kerkdennen, Herderlaan en Steynlaan. 

Dankzij een speciale techniek hoeft de aannemer het riool niet open te breken voor de werkzaamheden. Omdat het werk vooral binnen in het riool gebeurt, is er weinig overlast te verwachten. De weg wordt voor korte tijd afgezet en het verkeer omgeleid. Tijdens het werk zullen er werkvoertuigen op de rijbaan staan. Ook kunnen er bepaalde geuren vrijkomen. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid.

Vragen

Vragen over de rioolwerkzaamheden kunnen bij de heer M. Ketting (uitvoerder Insituform) via 06-11 135542 en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de heer L.G. Nugteren (projectleider gemeente Ermelo) via 0341-567143 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..