Ina en Sven Vliek brachten 1340,- euro bij elkaar

ERMELO - Ina en Sven Vliek, moeder en zoon liepen samen de Nijmeegse Vierdaagse voor een goed doel: Zorgboerderij Stal van Zundert. Maar liefst 1340,- euro liepen ze bij elkaar. En dat geld wilden ze natuurlijk graag overdragen aan de initiatiefnemers achter Stal van Zundert, Wilfried en Astrid van Zundert.

Het lopen ging Ina en Sven vrij eenvoudig af, wel was er een intensieve training aan vooraf gegaan. ,,Ik had pas op de laatste dag een blaar," vertelt de 14-jarige Sven. Overigens hebben moeder en zoon er alles aan gedaan om het sponsorbedrag zo hoog mogelijk te krijgen. Ze bedachten allerlei acties om geld in te zamelen. Zo draaiden ze aan het Rad van Avontuur en gaven ze Kickboks- en Judoclinics. 

 

Astrid en Wilfried van Zundert zijn blij verrast met het mooie geldbedrag. Ze willen graag de grote schuur opknappen en het sponsorgeld komt daarbij goed van pas. De zorgboerderij aan de Fokko Kortlanglaan is ook een Gezinshuis, Logeerhuis, manege en er is een lunchtuin. Na de verbouwing van de schuur kunnen nog meer mensen die dat nodig hebben een plek vinden. www.stalvanzundert.nl