Bikersclub BACA blij met tattoo-actie

ERMELO – Gisteren vond het benefiet tattoo-event plaats bij Ivy’s Tattooshop. Het doel was zoveel mogelijk geld ophalen voor de organisatie Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.). Het was de hele dag een drukte van belang en aan het eind van de dag kon er 2.261,90 euro worden geteld. 

Om tien uur stonden er al zo’n twintig fanatieke klanten voor de deur van de Tattooshop aan de Kerklaan. En toen de deuren opgingen, werden het er niet minder. De mensen die graag een tattoo wilden hadden er veel voor over: sommigen moesten wel zeven uur wachten voordat de tattoo eindelijk geplaatst kon worden. De vier tattoo-artiesten hebben het uiterste van zichzelf gegeven en het resultaat was er dan ook naar: ruim tweeduizend euro! Jaap Bakker van Loekie Looks Tattoo, Amanda van Renegade Tattoo uit Beverwijk, Senne Ruzovy van Queen of Arts uit Amsterdam en natuurlijk Ivy Postma van Ivy’s Ink gunden zich dan ook bijna geen rustpauzes om aan de vraag te voldoen.

Vervolg

Gelukkig besloot op het laatste moment ook Sanne, dochter van Jan Dokter van de Ermelose tattoostudio Pinkie en Brains zich in te zetten voor het goede doel, zodat er weer extra klanten konden worden geholpen. Bij binnenkomst konden de klanten ontwerp kiezen van een van de vijf artiesten. Ook waren er de hele dag leden van de Bikersclub B.A.C.A. aanwezig. De vijf kanjers begonnen om tien uur en pas om 20.30 uur werden de machines uitgezet. Toen was het helemaal op! Door de tattoo-artiesten zijn er gisteren ongeveer een stuk of dertig tattoos geplaatst. ,,En,’’ bevestigt Ivy, ,,de komende weken wordt iedereen nog geholpen die gisteren niet meer aan de beurt kwam.’’ Voor meer informatie over B.A.C.A., Keepers of the Children: http://dutch.bacaworld.org/chapters/east/