Kinderen helpen om niet meer bang te zijn

ERMELO - Ivy's Tattooshop aan de Kerklaan organiseert op zaterdag 7 september een benefietevent waarbij er een dag lang door vier artiesten tatoeages worden gezet tegen donaties voor een goed doel: B.A.C.A. 

Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.), een motorvereniging die 24/7/ misbruikte en Mishandelde kinderen helpt niet langer bang te zijn voor de wereld waarin ze leven. ten gunste van B.A.C.A., die wereldwijd, maar ook in Ermelo en omgeving actief is, krijgt elke euro die op dit benefietevent wordt gebruikt. De eerste aanmeldingen beloven een massale toeloop. Er zijn maar liefst vier toptattooartiesten aanwezig om iedereen te helpen hun tattoo te plaatsen. De vier artiesten zijn Amanda van Renegade Tattoo uit Beverwijk, Jaap Bakker van Loekie Looks Tattoo uit Harderwijk, Senne Ruzovy en natuurlijk Ivy zelf. Er zijn al tientallen voorbeelden gemaakt waaruit je kunt kiezen. De prijs is vanaf € 25,00, maar het staat natuurlijk iedereen vrij om meer te geven en daarmee het goede doel te steunen.

Info

Het Tattoo-event vindt plaats op 7 september bij Ivy's Ink Tattoo aan de Kerklaan 10. Op facebookpagina van Ivysink.nl zijn de voorbeeldtattoo’s al te zien waaruit je een keuze kunt maken.
Meer weten of hulp nodig voor een kind dat na mishandeling en/of kindermisbruik bang is geworden? Kijk dan op http://dutch.bacaworld.org. Meer info op: http://www.ivysink.nl