Test je zwemveiligheid bij Zwembad Calluna

ERMELO - Zwembad Calluna organiseert op zaterdag 28 september tussen 14:00 – 16:00 uur de Nationale ZwemChallenge. Met de Nationale ZwemChallenge kunnen kinderen hun zwemveiligheid testen. 

Wie wil weten hoe zwemveilig hij of zij is kan meedoen aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het. Behalve de onderdelen SurvivalChallenge (gekleed en gericht op het overleven in onverwachte situaties) en PrestatieChallenge (gericht op de algemene zwemvaardigheden) is er in Calluna ook een FunChallenge-parcours. Om deel te kunnen nemen moet men minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun men zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Uitdaging

Ga de uitdaging aan met vrienden, vader of moeder, broer of zus. Opgeven kost € 2,75, maar wie zich met z’n tweeën opgeeft betaald samen maar € 5,00. Opgeven is simpel: per mail of aan de kassa. Wie zich aan meldt op de middag zelf betaald meer (de gewone entreeprijs). Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Deelnemers moeten zich dan na afloop registreren op www.nationalezwemchallenge.nl om maak kans te maken op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg.