Wie heeft er een goed idee?

ERMELO - De gemeente Ermelo werkt momenteel aan een toekomstplan voor het gemeentelijke terrein aan de Zandkampweg in Ermelo. Dit terrein wordt nu nog gebruikt door de gemeentewerf, maar komt binnenkort beschikbaar. Vorig jaar werd op deze locatie veelvuldig gesproken  over het plaatsen van maatwerkwoningen.

Er wordt gezocht naar een nieuwe invulling voor dit terrein. Tijdens een informatieavond op 4 december kunnen inwoners met ideeën komen. De gemeente heeft al een eerste onderzoek naar de mogelijkheden voor het gebied gedaan. Op de informatieavond worden de uitkomsten daarvan gepresenteerd. Maar de avond is vooral bedoelt om ideeën van inwoners op te halen. Iedereen is welkom van 19.00 tot 20.30 uur in de Immanuëlkerk (zaal 1), Stationsstraat 137 in Ermelo. 

Wie er niet bij kan zijn, kan een reactie sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevrouw S. Veneman) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (mevrouw G. van der Hoek). Dit kan tot 11 december.